Kayserispor, Göztepe maçına 7 eksikle çıktı

Cezası nedeniyle transfer yapamayan Kayserispor'da, sakatların çokluğu da düşündürüyor. Göztepe karşısına 7 eksikle çıkan sarı-kırmızılılar istenen oyunu da sahaya yansıtamadı. Detaylar Kayseri Haber'de...

KAYSERİSPOR 24.09.2024 09:39:00 174 0
Kayserispor, Göztepe maçına 7 eksikle çıktı

Kayserispor'da  Göztepe maçı öncesi cezalı ve sakat futbolcuların durumları hakkında açıklama yapıldı.

Açıklamada, 19 Eylül tarihinde oynanan Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Gökhan Sazdağı'nın cezası nedeniyle Göztepe maçında yer alamadığı belirtildi.

15 Eylül tarihinde oynanan Eyüpspor maçı sonlarında sol kasik bölgesinde ağrı şikayeti nedeniyle oyuna devam edemeyen ve yapılan tetkiklerinde sol
adductor longus kasında orta derecede yaralanma ve ödem tespit edilen Arif Kocaman'ın da tedavisine devam edildiği vurgulanan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

“Bilal Bayazıt; 15 Eylül tarihinde oynanan İkas Eyüpspor maçı sonrası sol alt adelede ağrı şikayeti olan sporcumuzun yapılan tetkiklerinde sol alt adelede (soleus) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Julian Jeanvier; 19 Eylül tarihinde oynanan Trabzonspor maçının ilk yarısının sonlarında başlayan sağ kasık ağrısı nedeniyle oyuna devam edemeyen sporcumuzun yapılan tetkiklerinde sağ pectineus kasında orta derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Majid Hosseini; Daha önce açıklandığı üzere sol ayak bileği bağ yaralanması nedeniyle ameliyat edilen sporcumuz, bir süre daha takımda yer alamayacaktir. Antony Uzodimma; Daha önce açıklandığı üzere sol diz patellar kikirdak yaralanması nedeniyle ameliyat olan sporcumuz, bir süre daha takımda yer alamayacaktir. Ali Karimi; Sol kalça bölgesinde ağrısı olması nedeniyle Trabzonspor maçında riske edilmeyen oyuncumuzun yapılan tetkiklerinde sol kalça kası (gluteus medius) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup tedavisine devam edilmektedir.”


Kayserispor, Göztepe maçına 7 eksikle çıktı
Süper Lig'de 6. haftanın perdesi kapandı
"Rakibin oyununa karşılık veremedik"
Göztepe, Kayserispor'dan 3 puanı 3 golle aldı!
İzmir'de Göztepe ilk yarıyı 2-0 önde kapattı
Kayserispor antrenörü Burak Yılmaz'a ceza!
Kayserispor, İzmir deplasmanında 3 puan kovalayacak