Kayserispor sonuçtan memnun!

Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, İstanbul deplasmanında puan hedefine ulaştıkları için mutlu olduklarını belirtti. Detaylar Kayseri Haber'de

KAYSERİSPOR 5.10.2024 22:17:00 196 0
Kayserispor sonuçtan memnun!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, milli araya puan ya da puanlarla girmek için İstanbul deplasmanına geldiklerini ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alper Kelkitli, "Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı. İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı, milli araya moralli girdik." ifadelerini kullandı.

Salı günü göreve başladıklarını belirten Kelkitli, "Kulübün içinde olan antrenörleriz. Kulüpteki oyuncu profilin biliyoruz. Bize bir maç ya da bir antrenman ne zaman görev verilirse hazır olduğumuzu ispatlamak istedik. Çağdaş hoca kurs arkadaşımız, futbolda analizin çok önemli olduğu gerçek, rakibi iyi analiz ettik. Sistemsel değişiklikleri olduğunu biliyorduk. Amacımız rakibi ikinci bölgede karşılaşmaktı bunu da başarıyla gerçekleştirdik. İlk devreyi 1-0 tamamladık, net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı yediğimiz erken gol bizi demoralize etti, ceza sahamıza yaslanmamıza sebep oldu." şeklinde konuştu.

Türk futboluna genç oyuncular kazandırmak istediklerini de aktaran Kelkitli, "Bugün de akademiden yetişen 3 oyuncumuza şans verdik. Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı. İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı, milli araya moralli girdik. Bundan sonra daha iyi olacağımızı ümit etmiyoruz, garantisini veriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 


Kayserispor sonuçtan memnun!
Kayserispor bildiğiniz gibi: 1-1
Kayserispor, Başakşehir deplasmanında ilk yarıyı önde kapattı
PFDK’dan Kayserispor'a ceza!
Futbolda haftanın programı
Son dakika - Kayserispor, teknik direktör Sinan Kaloğlu ile anlaştı
Kayserispor, yeni teknik direktör arıyor
Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri açıklandı
Kayserispor'da teknik direktör rotasyonu: 10 sezonda 20 değişiklik
Kayserispor PFDK'ya sevk edildi!
Başkan Ali Çamlı'dan Burak Yılmaz'a teşekkür
Kayserispor galibiyete hasret kaldı
Burak Yılmaz, Kayserispor kariyerinde 3 kez galibiyet gördü
Trendyol Süper Lig'de gelişmeler
Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa etti!