KAYSERİSPOR ‘SPOR OKULLARI’ HIZLA YAYILIYOR

KAYSERİSPOR ‘SPOR OKULLARI’ HIZLA YAYILIYOR

GÖZBAŞI, “ALT YAPI İÇİN BÜYÜK ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”

HES Kablo Kayserispor, alt yapısı içinde değişimi sürdürüyor. ‘Spor okullarını tüm Türkiye’ye yayacağım’ diyen Başkan Gözbaşı, ‘Alt yapı için büyük çalışma yapıyoruz’ dedi.

HES Kablo Kayserispor’da ‘Spor Okulları’, tüm Türkiye çapında bir okul olmak için şubelerini arttırıyor. Başkan Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da yakından takip ettiği spor okulları, geleceğin yıldızlarını Kayserispor’a kazandırmak istiyor.

Geride kalan haftada Teknik Direktör Samet Aybaba’nın imza töreninde spor okullarına ilişkinde açıklamalarda bulunan Başka Berna Gözbaşı, ‘Alt yapı için büyük çalışma yapıyoruz’ dedi. Gözbaşı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Son dönemde futbol okulları açıyoruz. Kayseri’deki sporcu sayımız her geçen gün artıyor. İnşallah bu ayın sonunda sizlere yine müjde vereceğim. İç Anadolu ve Ege Bölgelerimizde 21 şubemiz daha açılıyor. Futbol okullarımızı tüm Türkiye’ye yaymayı planlıyoruz. Alt yapımıza sadece Kayseri’den değil, tüm Türkiye’den kaynak oluşturmak istiyoruz. Bu okullar aynı zamanda kulübümüze gelirde sağlayacak. Futbol okullarımızın sayısını arttırıyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek