Parmak, “Karagümrük maçını kazanacağız”
Süper Lig’in 30.hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük’e konuk olacak Yukatel Kayserispor, İstanbul’a gitti. Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan genç oyuncu Abdulkadir Parmak, “Karagümrük maçını kazanacağız” dedi.
Süper Lig’de 30.hafta, Çaykur Rizespor-Trabzonspor ve Vavacars Fatih Karagümrük-Yukatel Kayserispor karşılaşmaları ile başlayacak.
Hafta başında bu yana Fatih Karagümrük karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı ve İstanbul’a gitti. Temsilcimiz, karşılaşmadan galip ayrılarak 3 haftalık mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor. 30.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 38 puanla 10.sırada yer alırken, Fatih Karagümrük ise 40 puanla 9.sırada yer alıyor. Fatih Karagümrük-Yukatel Kayserispor karşılaşmasında, Kadir Sağlam, Aleks Taşcıoğlu ve Candan Elbil hakem üçlüsü görev yapacak.
Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor’un genç oyuncusu Abdulkadir Parmak, şöyle dedi: “Kayseri’ye uzun zaman oynamayarak geldim. Oynayarak kendime geliyorum. Geride kalan haftada bir de gol attım, keşke galibiyet içinde yeterli olsaydı. 3 haftadır ligde kaybediyoruz. Çokta zorlu bir fikstürden çıktık. Takımımız gayet durumdayız. Mağlubiyetlerin telafisini Karagümrük’ü yenerek yapacağız.”
Haber: Şevket Tekin
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.