Kayserispor’a PFDK’dan ceza yağdı

Kayserispor’a PFDK’dan ceza yağdı

Süper Lig’in 37. haftası, Ziraat Türkiye Kupası’nın da yarı final etabı geride kaldı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu da kararlarını açıkladı. Kayserispor, 310 Bin Türk Lirası ceza aldı.

Süper Lig’in 37. haftası, Ziraat Türkiye Kupası’nın da yarı final etabı geride kaldı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) da kararlarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan duyuruda şöyle denildi: “Yukatel Kayserispor Kulübü’nün, 10.05.2022 tarihinde oynanan Yukatel Kayserispor-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 160.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Yukatel Kayserispor Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 50.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Yukatel Kayserispor Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 100.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika