Tarih: 05.12.2018 17:03

KAYSERİSPOR´DA 2.KARAMAN DÖNEMİ

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de bu sezon istediğini gerçekleştiremeyen ve geçen hafta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Kayserispor´da yolculuk, daha önce de kulübün başında bulunan Hikmet Karaman ile devam edecek.

Kayserispor´da 2.Karaman dönemi resmen başlıyor. Sezona iyi başlayamayan ve aldığı sonuçlarla ligin alt sıralarında yer alan Kayserispor´da sezona, Hikmet Karaman ile devam edilecek. Teknik Direktör konusunda Sumudica ile anlaşmak istenmesine karşın Arabistan Kulübü´nün sözleşme feshine yanaşmadığı ve tazminat istemesi üzerine, Şumi transferinden vazgeçildi.

Arayışlarını sürdüren yönetim sıkıntılı süreci de hesap ederek ligde çalışabilecek isimler arasından önceliği Hikmet Karaman´a verdi ve yapılan görüşmede karşılıklı olarak anlaşma sağlandı.

Daha önce Kayserispor ve Erciyesspor´da da görev yapan Hikmet Karaman´ın, sarı-kırmızlı takımın başına geçeceğinin duyulması, taraftar tarafından da heyecanla karşılandı. Konu hakkında açıklama kulüp tarafından geç kalınmadan yapıldı ve şu ifadelere yer verildi: ?Sezon başında takımımızda görev alan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam´la, karşılıklı görüşerek yollarımızın ayrılmasından sonra yaptığımız çalışma ve görüşmeler sonunda; daha önce de Kayseri´de görev yapmış olan değerli Teknik Direktör Hikmet Karaman ile anlaşılmış olup, sözleşme detayları daha sonra açıklanacaktır. Yeni hocamız bugünkü antrenmanda Kayserisporumuzun başında olacaktır.?

Hikmet Karaman, 2004-2005 sezonunun ortasında takımın başına geçmiş ve sezon sonunda Kayserispor´un ligde kalmasını sağlamıştı. Karaman ile sezon sonunda anlaşamayan o dönemki yönetim yerine Ertuğrul Sağlam ile anlaşmıştı. Şimdi ise işler tersine döndü ve Ertuğrul Sağlam´dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna bu sefer Hikmet Karaman getirildi.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —