Tarih: 31.08.2016 17:31

KAYSERİSPOR´DA ANTRENMANLAR BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

A Milli takım maçları nedeniyle Süper Lig´e verilen arada Fenerbahçe maçı sonrasında dinlenmeye çekilen Kayserispor, bu akşam gerçekleştirilecek antrenman ile Galatasaray hazırlıklarına başlayacak.
Spor Toto Süper Lig´de lige verilen arada çalışmalarına devam edecek olan Kayserispor´da haftanın ilk idmanı bu akşam gerçekleştirilecek. Takıma son katılan transferlerinde yer alacağı antrenmanda Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun takım oyuncularına yeniden kondisyon ve taktik yükleyeceği tahmin ediliyor.
Transfer çalışmalarının sona erdiğini duyuran Teknik Direktör Hakan Kutlu, Galatasaray hazırlıkları kapsamında da tam kadro antrenmana çıkmak istediklerini belirterek ?Önümüzde güzel bir hazırlık haftası olacak. En önemli konu ise sakatlık konusu olacak. Antrenmanlarda kimsenin sakatlanmasını istemiyorum. Bu konuda futbolcularımızı her zaman olduğu gibi uyaracağız. İlk idmanımızda ise kadroda bulunan ve transferleri tamamlanan tüm oyuncular yer alacak. Koordineli bir şekilde Galatasaray´a hazırlanacağız? diye konuştu.
Galatasaray karşısında daha dikkatli ve 3 puana yönelik güzel bir futbol sergileme hedefinde olduklarını belirten Kutlu, taraftara da seslenerek ?Akhisar maçında taraftarımızı üzmüştük, evimizde ikinci maçımız olan Galatasaray maçında ise taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Onlarında destekleri ile bu galibiyeti hep birlikte yaşayacağız? dedi. (spor servisi)



31 AGUSTOS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —