Tarih: 16.04.2018 17:57

KAYSERİSPOR´DA BAŞAKŞEHİR MESAİSİ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 30.hafta açılış karşılaşmasında Kayserispor-Başakşehir´e konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 30.hafta heyecanı, 20-21-22 ve 23 Nisan´da oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 30.hafta açılış karşılaşmasında Kayserispor-Başakşehir´e konuk olacak.

29.hafta mücadelesinde Gençlerbirliği´ni konuk eden Kayserispor, bu karşılaşmayı 3-2´lik skor ile kazandı ve 3 hafta sonra yeniden galibiyet ile tanıştı. Karşılaşmanın ardından izin kullanmayan Kayserispor, dün yaptığı antrenman ile Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sumudica nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Antrenman 5´e 2 top kapma ile pas ve şut çalışması ile son buldu. Alınan galibiyetin ardından antrenmanda teknik heyet ve oyuncuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Medipol Başakşehir-Kayserispor karşılaşması, 20 Nisan Cuma günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 20:00´da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —