Tarih: 27.02.2018 17:22

KAYSERİSPOR´DA, BURSA MESAİSİ TAM GAZ

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında Bursaspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ligi ilk 5 içerisinde tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmak isteyen Kayserispor, engelleri bir bir aşıyor. Şimdi sarı-kırmızılı ekibin hedefinde, 24.haftada oynayacağı Bursaspor maçı var.

Geride kalan haftada kazandığı Kasımpaşa maçının ardından bir günlük izin yapan Kayserispor, pazartesi günü Bursaspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Marius Sumudica´nın grip olması nedeniyle antrenman Cristian Petre yönetiminde gerçekleşti. Takım halinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra 5´e 2 top kapma ve yarı sahada çift kale maçın ardından noktalandı. Kasımpaşa maçının ardından konuşan Şumi, ?Bursa ve Karabük maçlarından 4 puan hedefliyorum. 6 puan olursa, Avrupa kupaları için daha çok ümitleniriz´ demişti. Kayserispor-Bursaspor karşılaşmasını kazanarak, yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Bursaspor-Kayserispor karşılaşması, 2 Mart Cuma günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda oynanacak. Karşılaşma saat 20:00´da başlayacak.

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —