Tarih: 22.03.2018 17:52

KAYSERİSPOR´DA, FENERBAHÇE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Fenerbahçe´yi konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, yaptığı antrenman ile karşılaşmanın hazırlıkların başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 27.hafta heyecanı, 30-31 Mart ve 1-2 Nisan´da oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor 27.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe´yi konuk edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sumudica nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. İlk bölümü salonda gerçekleştirilen antrenmanın ikinci bölümünde, istasyon çalışması ve pas organizasyonları çalışması yapıldı. Antrenmanda milli takımlarda bulunan futbolcular katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Kana Bıyık takımda ayrı çalıştı. Konya mağlubiyeti nedeniyle bir hayli sinirli olan Teknik Direktör Sumudica, antrenman öncesi yaptığı kısa toplantı da ve antrenman boyunca oyuncularına sert uyarılarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe maçının kazanılmaması durumunda takımın geleceği duruma ilişkinde oyuncularına uyarılarda bulundu.

Kayserispor-Fenerbahçe maçının hazırlıklarını, bugün gerçekleştireceği antrenman ile sürdürecek.

Haber: MURAT TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —