KAYSERİSPOR´DA GÖZLER YENİDEN LİGE ÇEVRİLDİ

KAYSERİSPOR´DA GÖZLER YENİDEN LİGE ÇEVRİLDİ

SARI-KIRMIZILILAR, ARA VERMEDEN ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Kayserispor´da gözler yeniden lige çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, kupa maçının ardından ara vermeden 11.haftada oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 11.hafta heyecanı, 2-3-4 ve 5 Kasım´da oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor, 11.hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü´ne konuk olacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Pazarspor´u konuk eden ve sahadan 6-1´lik skor ile galip ayrılan Kayserispor, ara vermeden Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Pazarspor karşısında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma ile başladıkları antrenmanı dar alanda yapılan taktik çalışma ile tamamladı. Öte yandan Kayserispor´un antrenmanını Mehmet İlgü İlk Okulu öğrencileri ziyaret etti. öğrenciler Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´a çiçek verirken, futbolcularla da hatıra fotoğrafı çektirdiler.

MKE Ankaragücü-Kayserispor karşılaşması, 4 Kasım Pazar günü Osmanlı Stadı´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Halil Umut Meler, Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası