Tarih: 30.07.2015 17:50

KAYSERİSPOR´DA GÜNDEM TRANSFER

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, yeni transferler ile birlikte kadrosunda 7 yabancı bulunduruyor.

Yeni sezonda güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmeyi planlayan Kayserispor, teknik direktörü Tolunay Kafkas nezaretinde hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Kayserispor´da teknik direktörlük görevine Tolunay Kafka´ın gelişinin ardından Sarı-Kırmızılılar da, tek gündem transfer oldu. Kafkas, iyi bir kadro kurarak sezon hedeflerini tutturmak istiyor.

7 YABANCI OLDU

Şu ana kadar kadrosuna Mabiala, Samba Sow, Diepo Lopes, Derley ve kaleci Abdülaziz Demircan´ı katan Kayserispor, Galatasaray´dan gelecek olumlu haberi bekliyor. Galatasaray´ın Avusturya kampına dahil etmediği iki futbolcu Danny ve Furkan Özçal´ı kadroda görmek isteyen Kayserispor kurmayları, yabancı kontenjanını da en iyi şekilde kullanmak istiyor. Kayserispor´da yeni gelen oyuncular ile birlikte 7 yabancı oyuncu oldu. Geçen seneden takımda bulunan Marko Simic, Srdan Mijailovic, Diego Marvin Biseswar´a Samba Sow, Larrys Destin Mabiala, Diego Lopes ve Derley eklendi.

KAFKAS KİMLERİ İSTİYOR

Kayserispor kurmayları, takımın sol kanadına, orta sahasına, forvet hattına da transfer yapacak. Kaleci Hakan Arıkan´ın gitmesi ihtimaline karşın kaleci temaslarını da sürdüren Kayserispor Transfer Komitesi, aradığı oyuncuyu Türkiye´de bulamaması halinde yabancı oyuncuya yönelecek. Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas´ın kafkasında 2 yabancı oyuncu almak olduğu da alınan haberler arasında.



30 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —