Tarih: 19.10.2015 00:09

KAYSERİSPOR´DA HÜZÜN VAR

Facebook Twitter Linked-in

   Süper Lig´de sezonun 8.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe´yi konuk eden Kayserispor, ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya 11 kişi başlayan sarı-kırmızılılar, Mustafa Akbaş´ın kırmızı kart görmesi ile maçı 10 kişi tamamladılar.

Spor Toto Süper Lig´in 8. hafta maçında Kayserispor sahasında Fenerbahçe´yi konuk etti. Karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. Kayserispor´da kadro konusunda ise haftalar sonra ilk kez ilk 11´de sahada olan Oğulcan Çağlayan dikkat çekti. İlk düdük ile birlikte atak geliştiren taraf sarı-kırmızılılar oldu. 11.dakikada Deniz, Fenerbahçe defansının hatasında topu alarak ceza sahasına girdi. Deniz´in vuruşunda top kaleci Volkan´ın ellerinde kaldı. 29.dakikada Van Persie ceza sahasının sol tarafından kullandığı serbest vuruşta topu ağlarla buluşturdu ve skoru takımı adına 1-0´a taşıdı. 45.dakikada ceza sahasında topla buluşan Nani´nin vuruşunda top kaleci Kayacan´da kaldı. Bu pozisyon ile birlikte ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor soyunma odasına 1-0 yenik girdi.
İkinci yarıya ise konuk ekip Fenerbahçe´nin vuruşu ile başlandı. 50.dakikada Hasan Ali´nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Fenandao´nun kafa vuruşunda top auta gitti. 77.dakikada Biseswar´ın ortasında arka direkte topa iyi yükselen Vanderley´in kafa vuruşunda Volkan üst direkte topa müdahale etti ve top kornere çıktı. 83.dakikada Kayserispor´da Mustafa Akbaş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın normal süresinin ardına 4 dakika eklendi. Bu sürede ise Furkan ile Kaleci Volkan´ın tartışması sahayı karıştırdı. Pozisyonun ardından ise son düdük geldi ve Kayserispor, sahasında Fenerbahçe´ye 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 17´ye çıkardı, Kayserispor ise 5 puanda kaldı.



18 EKİM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —