KAYSERİSPOR´DA İZİN ZAMANI

KAYSERİSPOR´DA İZİN ZAMANI

SARI-KIRMIZILI EKİPTE ALANYA MESAİSİ YARIN BAŞLAYACAK

Kayserispor´da izin zamanı. Sarı-kırmızılı ekip, 13.haftada oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile başlayacak.

Spor Toto Süper Lig´e 12.haftanın ardından milli maçlar nedeniyle 1 hafta ara verildi. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da 1 haftalık ara nedeniyle oyuncularına 3 günlük izin verdi.

Ligin 10.hafta karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor´u 2-0 mağlup eden Kayserispor, kötü gidişat içerisinde nefes almıştı. Sarı-kırmızılı ekip, 10.hafta mücadelesinde ise Ankaragücü´ne 3-1 mağlup olmuştu. Temsilcimiz son olarak ise sahasında Galatasaray´a 3-0 mağlup oldu ve 15.sıraya geriledi. Mağlubiyetler yanı sıra sarı-kırmızılılar, bir de olağanüstü genel kurul süreci yaşadı ve mevcut başkan Erol Bedir, bu genel kurulda güven tazeledi.

Kayserispor, mağlubiyetle tamamlanan iki haftanın ardından milli ara nedeniyle 3 günlük izne ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip, 13.hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor´a konuk olacak. Temsilcimiz bu karşılaşmanın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor