Tarih: 18.09.2017 17:15

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Kupası 3.tur karşılaşmasında Kayserispor, Van Büyükşehir Belediyespor´a konuk olacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor, bugün özel uçak ile Van´a gidecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, lige Galatasaray mağlubiyeti ile başlasa da her geçen gün artan performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde geride kalan iki haftalık süreçte önce Sivasspor´u ardından da sahasında Antalyaspor´u mağlup etti.

Antalyaspor karşılaşmasının ardından ara vermeden Türkiye Kupası´nda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, dün yaptığı antrenmanla Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Şumi, ?Gerçek gücünüzü son iki maçta gösterdiniz. Şimdi Türkiye Kupası maçına çıkacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve bu maçı da kazanalım´ dedi. Öte yandan Teknik Direktör Şumi, Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya süreceği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Van Büyükşehir Belediyespor-Kayserispor karşılaşması, bugün Van Atatürk Stadyumu´nda oynanacak. Karşılaşma, saat 16:00´da başlayacak. 

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —