Tarih: 29.01.2018 16:50

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ TAM GAZ

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası´nda (ZTK) yarın oynayacakları Teleset Mobilya Akhisarspor maçı için Manisa´da kampa girdi.

Süper Lig´de 27 Ocak Cumartesi günü Göztepe ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) çeyrek finalinde yarın karşılaşacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarını Manisa kampında devam etti. Sarı-kırmızılı ekip bu maçın ardından Ankara´ya geçerek ligde hafta sonu oynayacakları Osmanlıspor maçı için çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı oyuncuların yol yorgunu olmaması için ZTK maçı için Manisa´da, Osmanlıspor ile oynayacakları lig maçı için ise Ankara´da kamp yapacaklarını açıkladı. Kupada ve ligde iddialı olduklarının altını çizen Başkan Bedir, şöyle dedi: ?Ligde sıkıntılı bir döneme girdik. Trabzonspor ve Göztepe ile birlikte ilk beş için mücadele veriyoruz. O nedenle Göztepe karşısında aldığımız 1 puan çok önemli. Kupa maçının ardından hafta sonu ligde Osmanlıspor ile karşılaşacağız. Ankara´dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.?

Kayserispor Başkanı Bedir, Manisa´da yarın saat 18.30´da oynayacakları kupa maçının ardından sarı-kırmızılı takımın Osmanlıspor maçı için perşembe günü Ankara´da kampa gireceğini de sözlerini ekledi.

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —