Tarih: 23.04.2016 00:00

KAYSERİSPOR´DA ?KUTLU´ GALİBİYET

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de tehlike hattından uzaklaşmak isteyen Kayserispor, ligde iki haftadır yenilen Bursaspor´u Sinan ve Furkan´ın ilk yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek son 4 haftaya rahat girdi.
Spor Toto Süper Lig´in 30. haftasında Kayserispor sahasında Bursaspor´u konuk etti. Kadir Has Stadyumu´nda oynanan haftanın açılış maçında sarı-kırmızılılar ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak, haftayı galibiyet morali ile tamamladılar.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın 13. dakikasında gelişen Kayserispor atağında sağ kanattan çizgiye inen Oğulcan´ın ceza sahasına ortasında topla arka direkte buluşan Sinan, meşin yuvarlağı boş ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 15.dakikada gelişen Kayserispor atağında Deniz´in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada topa yükselen Oğulcan´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. 17.dakikada gelişen Kayserispor atağında Berkan´ın köşe vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Mustafa´nın sert şutu az farkla üstte auta gitti. 20.dakikada Stoch´un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topa dokunan olmayınca meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 24.dakikada ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Stoch´un sert vuruşunda kaleci Ahamada topu güçlükle kornere çelmeyi başardı. 37.dakikada sağ çizgiye inen Cem´in ceza sahasına çevirdiği topa bekletmeden vuran Furkan Özçal, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 2-0´a taşıyan isim oldu. İlk yarı bu skor ile tamamlanacak derken, 45.dakikada gelişen Bursaspor atağında sol kanattan köşe vuruşu kullanan Stoch´un ortasında topa yükselen Serdar´ın vuruşunda top filelerle buluştu ve skor levhası 2-1´i gösterdi. Bu golün ardından ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor, soyunma odasına 2-1 galip girdi.
İkinci yarıda ise ilk yarıya oranla gol anlamında daha vasat bir mücadele gerçekleşti. Bursaspor beraberlik golünü aradı, ancak Ahamada izin vermedi. İkinci 45 dakikada yeşil-beyazlıların gol çabaları sonuç vermedi. 90 dakika sonuna 5 dakikalık uzatma süresi de eklendi ancak gol sesi her iki takım adına da çıkmadı ve Kayserispor, ilk yarı sonucu olan 2-1´lik skor ile galibiyete uzandı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Kayserispor 32 puan ve maç fazlasıyla 13. sıraya yükseldi. Bursaspor ise 38 puanla 10. sırada kaldı.



22 NISAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —