Tarih: 21.03.2016 16:16

KAYSERİSPOR´DA MİLLİ ARA SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Milli maçlar nedeniyle verilen arada 3 gün izin kullanan Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla 27.haftada oynayacağı Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Kayserispor, 26.hafta açılış maçında sahasında Eskişehirspor´u konuk etmişti. Zorlu mücadelede gol sesi çıkmayınca taraflar, 1´er puana razı olmuştu. Bu maçın ardından Teknik Direktör Hakan Kutlu, takıma 3 gün izin vermişti. Genç teknik adamın verdiği sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, bugün Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanacak ve 27.haftada oynanacak olan Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacak.
8 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Kayserispor, düşme potasına en yakın takım konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, 24 puan 15.sırada yer alıyor. Kayserispor´a puan olarak en yakın takımları ise 21 puanı bulunan Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu. Sarı-kırmızılı ekibin 27.haftada konuk olacağı Rizespor, 29 puanla 14.sırada yer alıyor. Milli maçlar nedeniyle 27.hafta karşılaşmaları, 2-4 Nisan tarihleri arasında oynanacak.
Öte yandan, Kayserispor´da sakatlıkları süren Derley ve Sow´un tedavileri sürüyor. Derley, ülkesi Portekiz´de ayak bileğinden ameliyat oldu. Derley´in takıma 15 gün sonra katılacağı öğrenildi. Trabzonspor maçında kolu kırılan Samba Sow´un tedavisi ise Fransa´da sürüyor. Tecrübeli futbolcunun 28 Mart´ta Kayseri´ye döneceği ve buradaki kontrollerin ardından takıma katılacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. (SPOR SERVİSİ)



20 MART 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —