Tarih: 01.04.2016 00:24

KAYSERİSPOR´DA SAKAT VE CEZALILAR CAN SIKIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´un pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçına 3´ü sakat, 2´si cezalı 5 oyuncusundan eksik çıkacağının belli olması, teknik heyeti sıkıntıya soktu.
Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte Ömer Bayram ve Deniz Türüç´ün sarı kart cezalısı olduğu, ameliyat olan Samba Sow ile Vanderley´in henüz iyileşemediği, sakatlığı nedeniyle çalışmalarını salonda sürdüren santrfor Oliveria Williams´ın bu hafta oynamayacağı bildirildi. Bu arada Furkan Özçal ile Mabiala´nın ise iyileşerek oynayacak duruma geldiği açıklandı.
Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız ise sakat futbolcuları hakkında şunları söyledi: "Zaten kısıtlı kadromuz varken bunlara birde sakat ve cezalı oyuncuların eklenmesi elbette can sıkıcı. Santrforlarımızdan Vanderley Portekiz´de ameliyat oldu. Kendisini iyi hisseder ve doktoru da onay verirse, 10 Nisan´dan önce Kayseri´ye dönecek. Öteki santrforumuz Williams´da salonda çalıştığı için Çaykur Rizespor maçında kadroda yer almaları çok güç.?
Rizespor-Kayserispor maçı, 4 Nisan pazartesi günü Yeni Rize Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakikada, saat 19:00´da başlayacak.
(SPOR SERVİSİ)



31 MART 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —