Tarih: 06.09.2017 17:51

KAYSERİSPOR´DA ?ŞEN´ DÜŞÜNCE

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de 3 haftada 4 puan toplayan Kayserispor, transfer döneminin son günlerinde Türk oyuncu transferinde ikinci bir isim belirlediği öğrenildi. Beşiktaş´tan Mustafa Pektemek için resmi teklif veren Kayserispor, teklife gelecek olumsuz yanıta göre alternatif olarak Fenerbahçe´den ayrılan Volkan Şen´i gözüne kestirdi.

Transfer çalışmalarına hız veren Kayserispor, 3.forvet konumu için Türk oyuncular arasında seçim yapmaya devam ediyor. İlk olarak Beşiktaş´a Mustafa Pektemek için resmi teklif veren Kayserispor, Kara Kartal´dan gelecek yanıta göre hareket edecek. Pektemek konusunda olumsuz yanıt alınması halinde ise rotanın Fenerbahçe´den ayrılan Volkan Şen´e çevrileceği öğrenildi. Volkan Şen için Yeni Malatyaspor´un da girişimleri olurken, sarı-kırmızılıların da Şen için düğmeye basacağı bekleniliyor.

Transfer döneminin 8 Eylül´de sona erecek olmasını da göz önünde bulunduran ve en az 3 oyuncu daha almak isteyen Kayserispor yönetimi ise Beşiktaş´tan Pektemek transferi için acil cevap bekliyor.

 

Haber: Mustafa GÜRBÜZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —