Yeni sezonda güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmeyi planlayan Kayserispor, Teknik Direktörü Tolunay Kafkas nezaretinde hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını devam ettiriyor.
Kayserispor´da Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın takımın başına gelmesinin ardından sarı-kırmızılılar da, tek gündem maddesi transfer oldu.
Şu ana kadar kadrosuna Mabiala, Samba Sow, Diepo Lopes, Derley ve kaleci Abdülaziz Demircan´ı katan Kayserispor, Galatasaray´dan gelecek olumlu haberi bekliyor. Galatasaray´ın Avusturya kampına dahil etmediği iki futbolcu Danny ve Furkan Özçal´ı kadroda görmek isteyen Kayserispor kurmayları, yabancı kontenjanını da en iyi şekilde kullanmak istiyor. Kayserispor´da yeni gelen oyuncular ile birlikte 7 yabancı oyuncu oldu. Geçen seneden takımda bulunan Marko Simic, Srdan Mijailovic, Diego Marvin Biseswar´a Samba Sow, Larrys Destin Mabiala, Diego Lopes ve Vanderley Dias Marinho (Derley) eklendi.
Kayserispor kurmayları, takımın sol kanadına, orta sahasına, forvet hattına da transfer yapacak. Kaleci Hakan Arıkan´ın gitmesi ihtimaline karşın kaleci temaslarını da sürdüren Kayserispor Transfer Komitesi, aradığı oyuncuyu Türkiye´de bulamaması halinde yabancı oyuncuya yönelecek. Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas´ın kafasında 2 yabancı oyuncu almak olduğu da alınan haberler arasında.
Kocasinan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kahvaltı kolileri evlerine teslim edildi.
Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan Şubat 2026 "En Çok Konuşulan Siyasetçiler" raporunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sıralaması dikkat çekti.
Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, bütün partilerle sıcak temas kurabilen tek siyasi parti olduklarını söyleyerek, "Önümüzdeki yılı seçim yılı diye düşünüyoruz" dedi.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilerin iftar menüsüne destek veren Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı hayırsever Hacı Bekir Kuzucu ile birlikte öğrencilerle iftar yaptı.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin alım gücündeki kayba dikkat çekerek, kur korumalı mevduat uygulamasının kamuya yaklaşık 2,7 trilyon lira yük getirdiğini söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, gündemi değerlendirdi. Değerlendirmesinde ABD ve İsrail ile İran’ın içerisinde bulunduğu savaştan, ekonomiye kadar bir çok konuya değindi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.