KAYSERİSPOR´DA TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TEMSİLCİMİZ, STOPER VE SOL BEK İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig´de bitime 1 hafta kala Kayserispor yönetimi de, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, ilk olarak bir stoper ve bir sol bek ile görüşme yaptı.

Spor Toto Süper Lig´de 2018-2019 sezonu, hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla son bulacak. İstikbal Mobilya Kayserispor, son hafta karşılaşmasında Erzurum´u konuk edecek. Karşılaşmaların hazırlıkları devam ederken, sarı-kırmızılı ekip bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor yönetimi ilk olarak Sarıyer´de forma giyen stoper Mert Kula ile görüştü ve prensipte anlaşmaya vardı. Genç oyuncunu sezon biter bitmez Kayseri´ye gelerek, resmi sözleşmeye imza atması bekliyor. Sarı-kırmızılı ekibin ikinci transfer girişimi ise bir sol bek ile oldu. Temsilcimiz, Polonyalı sol bek Michal Kucherczyk ile görüştü ve büyük orada anlaşma sağlandı. Varşova forması giyen 28 yaşındaki oyuncu, Kayserispor´da oynamaya sıcak bakıyor.

Hikmet Karaman ile devam etmesine kesin gözüyle bakılan İstikbal Mobilya Kayserispor, sezonun sona ermesinin ardından transferleri hızla tamamlayarak, 2019-2020 sezonuna şimdiden hazır olmak istiyor.

HABER: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor