Tarih: 09.05.2016 17:42

KAYSERİSPOR´DA YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Ligde 33 puanla 15.sırada bulunan Kayserispor´da kadroda düşünülmeyen futbolcular yavaş yavaş kulüple ilişiklerini kesmeye hazırlanıyorlar. Bu bağlamda sarı-kırmızılıların 3 yabancı oyuncusu ile yollar ayrıldı.
Kayserispor´da bu sezon yapılan transferler neticesinde takım kadrosunda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılmaya başladı. Özellikle kadroda daha önce yer alarak performansı teknik heyet tarafından beğenilmeyen 3 yabancı oyuncu ile yollar ayrıldı. Futbolculardan Yakubu Ayegbeni, devre arasında transfer William Oliveira ve Adnane Tighadouini, Kayseri´den ayrılarak ülkelerine döndüler.
3 futbolcu, geçtiğimiz hafta içinde kulüp yetkilileri ile son kez bir araya geldiler ve yapılan görüşme sonucunda Kayseri´den ayrıldılar. Sözleşme uzatması beklenen ve sezon başında Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın isteği ile transfer edilen 33 yaşındaki Yakubu Ayegbeni, 31 Mayıs günü sözleşmesi sona erecek. Bu futbolcu ile yola devam edilmeyeceğini belirtilirken, Yakubu bu sezon Kayserispor forması ile 12 Süper Lig 4 Türkiye Kupası maçında oynadı. Yakubu´nun sözleşmesine göre; 25 maç ve üzeri oynaması halinde sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl uzayacaktı. Diğer yandan sakatlığı hala geçmeyen İspanya´nın Malaga takımından sezon sonuna kadar kiralık olarak alınan, ancak sadece 7 maçta görev alıp 177 dakika oyunda kalan Faslı futbolcu Adnane Tighadouini de, giden isimler arasında yer aldı. Son olarak kolaylık sağlanarak devre arasında Slovakya´nın Zilina takımından transfer edilen 24 yaşındaki William Oliveira da, Kayseri´den ayrılan isimlerden oldu. Kayserispor ile Mayıs 2017´ye kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı forvete "Kendine yeni sezon için kulüp bul" denildi. William, Kayserispor forması ile 8 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası maçında oynayan ve gol atma başarısı gösteremedi. Kayserispor kulüp yetkilileri, William´ın bonservisinde her türlü kolaylığı sağlama sözü de verdi. (spor servisi)



9 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —