Tarih: 21.06.2016 18:07

KAYSERİSPOR´DA YATABARE HAMLESİ

Facebook Twitter Linked-in

Hakan Kutlu´yla bir mucizeye imza atarak Süper Lig´de kalan sarı-kırmızılılar, aynı kâbusu bir daha görmemeye kararlı. Beşiktaş´ın genç forveti Furkan Yaman´la anlaşan Kayseri, Trabzon´un gözden çıkardığı Yatabare´yi de kadrosuna katmak üzere.
Kayserispor yeni sezona flaş transferlerle girmeyi planlıyor. Kiralık oyuncuları Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru´yu takımda tutmaya çalışan sarı-kırmızılılar, Trabzonspor´dan asıl bomba transferi forvet mevkiine yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş´ın 19 yaşındaki forveti Furkan Yaman´ı renklerine bağlayan İç Anadolu ekibi, bordo-mavili takımdan ise Yatabare´yi alıp hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor.
Geçen sezonu kiralık olarak Fransız ekibi Montpellier´de geçiren 30 yaşındaki futbolcuyu ilk olarak kiralamak isteyen Kayserispor´a, Trabzonspor olumsuz yanıt verdi. Transfer bonservisle gerçekleşecek. Taraflar arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olması beklenirken imzaların iki haftaya kadar atılması gündemde. Kayserispor ayrıca stoper bölgesi için de bir takviye yapacak.
(SPOR SERVİSİ)



21 HAZIRAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —