Tarih: 21.07.2015 17:36

KAYSERİSPOR´DA YENİ TRANSFERLER YOLDA

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, Galatasaray´dan Furkan Özçal ve Dany ile yakından ilgileniyor. Furkan ?Kayseri´ye gelirim´ derken Dany ise, ?Mali şartlar oluşursa bende gelirim´ dedi.

Kayserispor, kaleci Hakan Arıkan´ı transfer etmek isteyen Galatasaray´ın 2.etap kampına götürmediği futbolculara yöneldi. Daha önce Furkan, Dany ve Sinan Gümüş´ü isteyen Kayserispor, Sinan´ın sıcak bir cevap vermemesinden ötürü forvet arayışında rotayı yurt dışına çevirirken Furkan ve Dany konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile Karabükspor´da beraber çalışan Furkan Özçal, eski takımı Kayserispor´a gelmeyi kabul ederken Dany Noukkeu´nun da ekonomik şartların oluşması halinde Kayserispor´a gelebileceği haberini gönderdiği öğrenildi.

Galatasaray tarafından 2.etap kamp kadrosuna alınmayan bu iki futbolcu için girişimler sıklaştırıldı. Furkan ve Dany´in bu hafta Kayseri´ye gelerek sözleşme yapmaları da kesin gözüyle bakılıyor. İki futbolcuyu kadroda görmek isteyen Teknik Direktör Kafkas, Galatasaray´ın Avusturya kampı sonrasında Sinan Gümüş ile ilgili olarak vereceği karara göre yeni bir girişim daha yapmak istiyor.



21 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —