Tarih: 06.03.2023 16:11

Kayserispor’da hedef Antalya maçı

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını Pazartesi günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. 

Süper Lig’de heyecan, 25.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 25.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk olacak. 

Ligin 24.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi konuk eden ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan Yukatel Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Antalya karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Temsilcimiz, hazırlıklarını Pazartesi günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, istasyon çalışması ile sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Salı günü yapacağı antrenman ile devam ettirecek. Temsilcimiz, Antalya karşılaşmasından galip ayrılarak Fenerbahçe mağlubiyetini unutturmak istiyor. 

Fraport TAV Antalyaspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 11 Mart Cumartesi günü Corendon Aırlınes Park Antalya Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —