Tarih: 12.07.2018 14:20

KAYSERİSPOR´DAN SON BOMBA

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´dan son bomba. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçeli yıldız oyuncu Aatif´ı transfer etmek için girişimlere başladı.

Transferin hızlı ekibi kayserispor, kamp dönemi öncesinde 4 oyuncuyu takıma kazandırmıştı. 1 transfer daha gerçekleştirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe´nin yıldız oyuncusu Atıf´ı takıma kazandırmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçe´de Giuliano´nın takımda ayrılması gündemden düşmezken, sarı-lacivertli ekip, Giuliano yerine yerli bir on numara arayışına girdi. Fenerbahçe´nin yöneldiği ilk isim ise Kayserispor´un yıldız ismi Deniz Türüç oldu. Kayserispor ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, Deniz Türüç´ü istedi. Kayserispor ise Deniz Türüç karşılığında para ve Aatıf´ı istedi. Özellikle Ertuğrul Sağlam´ın istediği Atıf´ın Kayseri´ye gelip, gelmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Aatıf´ta sorun çıkmazsa, sezon öncesi 5.transferini gerçekletirecek ve transferi sonlandıracak. Kayserispor daha önce Mensah, Hasan Hüseyin Acar, Sakıb Aytaç ve Bilal Başacıkoğlu´nu takıma kazandırmıştı.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —