Kayserispor’dan 7 oyuncu milli takımda

Kayserispor’dan 7 oyuncu milli takımda

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un kadrosunda bulunan 7 futbolcu, çeşitli kategorilerde milli takım kadrosuna katıldı.

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor’da 7 futbolcu milli takımlara davet edildi ve kampa katıldı. Muhammet Eren Arıkan ile Baran Ali Gezek U18 milli takım kampına katılırken, Talha Sarıarslan U19 milli takım, Arif Kocaman ise U21 Milli takıma katıldı. Olivier Kemen ülkesi Kamerun'un milli takım kampına katılırken, Ali Karimi ile Majid Hosseini ise İran milli takım kampına katıldı.

7 futbolcu gelecek hafta içerisinde Kayseri'ye gelerek, sarı kırmızılı takıma katılacak ve Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Omuz Omuza kampanyası çerçevesinde İstanbulspor ile Kayserispor arasında hazırlık maçı tertip edildi.

İstanbulspor ile Kayserispor arasında oynanması planlanan ve tüm gelirinin depremzedelere bağışlanacağı müsabaka 24 Mart Cuma günü oynanacak. Bilet fiyatlarının 34 TL ve 38 TL olarak belirlendiği müsabaka, saat 16:00'da başlayacak.

Haber: İHA 



Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika