Tarih: 12.02.2017 21:13

KAYSERİSPOR´U DURDURAN YOK

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´in 20.haftasında deplasmanda Galatasaray´a konuk olan Kayserispor, yakaladığı çıkışı bu maçta da sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe´yi yenen Kayserispor, Galatasaray´ı da 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Süper Lig´de çıkış arayan Kayserispor, Galatasaray deplasmanından da gülen taraf olarak ayrıldı. TT Arena´da oynanan karşılaşmaya her iki takımda hızlı başlarken, Kayserispor ilk yarıyı 2-0 kazanmasını bildi. 90 dakika sonunda ise sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan 2-1 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı.
Süper Lig´in 20. haftasında TT Arena´da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı. 10. dakikada Bruma ile verkaç yapan Linnes´in ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Ahamada da kaldı. 12. dakikada Rodrigues, Podolski ile verkaçından sonra ceza sahası içi sol çaprazında topla buluştu. Rodrigues´in vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti. 28. dakikada sağ taraftan Deniz´in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Mabiala´nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Kayserispor deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasının ardında 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Dakikalar 45+4´ü gösterdiğinde ise ilk golde olduğu gibi Deniz´in sağ taraftan kullandığı kornere iyi yükselen Levent´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla bir kez daha buluştu ve Kayserispor 2-0´lık skoru yakaladı. Bu golün ardından son düdük geldi ve Kayserispor soyunma odasına galip giren taraf oldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da pozisyonlar üst üste yaşandı. 53. dakikada Tolga´nın ceza yayı üzerinden kullandığı serbest vuruşta defansa çarpan top dışarı çıktı. 81. dakikada Semih´in sağ taraftan açtığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Podolski´nin rakibini geçerek yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak sağ direğin yanından dışarı gitti. 89. dakikada Bruma´nın sol kanattan ortasında önde direkte topla buluşan Eren´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skoru 1-2´ye taşıdı. 90 dakikanın ardında 5 dakikalık uzatma süresi eklendi ancak bu sürede gol sesi çıkmadı. Kayserispor, Galatasaray deplasmanından 2-1 galip ayrılırken puanını da 19´a yükseltmeyi başardı.

Haber: Murat TURP



11 ŞUBAT 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —