Tarih: 09.02.2019 09:32

KAYSERİSPOR´U DURDURAN YOK

Facebook Twitter Linked-in

İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Toto Süper Lig´in 21. hafta açılış maçında sahasında Fenerbahçe´yi konuk etti. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmada 1´de kırmızı kart çıkarken, son düdük ile birlikte Kayserispor sahadan 1-0´lık skor ile kazanan taraf olarak ayrıldı.

Süper Lig´de 21.haftanın açılış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, taraftarı önünde Fenerbahçe´yi konuk etti. Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı her iki takım açısından da hızlı ve bol pozisyonlu geçerken, Fenerbahçe soyunma odasına 10 kişi olarak girdi. 90 dakika sonunda ise Kayserispor, Kravets´in kafa golü ile sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

Kayserispor´un santrası ile başlanan mücadelenin 10.dakikasında Kayserispor atağında Lopes, yaklaşık 40 metre sürerek getirdiği topla ceza sahasına girdi. Ortaya çevirdiği top Kaleci Volkan´ın elinde kaldı. 22. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Mehmet Ekici geçti. Ekici´nin vuruşu barajı geçerken kaleci topu iki hamlede kontrol etti.

33. dakikada sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Dirar topu ceza sahası içerisine gönderdi. Soldado´dan önce müdahale eden Kayserispor defansı topu kornere gönderdi.

45+2. dakikada gelişen Kayserispor atağında Kucher´e sert bir müdahalede bulunan Soldado, karşılaşmanın orta hakemi Alper Ulusoy tarafından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. İlk yarı 0-0´lık eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya Fenerbahçe´nin vuruşu ile başlandı. 51. dakikada organize gelişen Kayserispor atağında Chery ile duvar pası yapan Şamil´in şutunda top kaleci Volkan´da kaldı. 56. dakikada Fenerbahçe atağında Moses topu savunmanın üstünden Jailson ile buluşturdu. Bu oyuncunun kaleci Lung ile karşı karşıya yaptığı vuruşunda Lung topu kornere çeldi. 64. dakikada Deniz Türüç´ün sağ taratan yaptığı ortaya defansın önünde yükselen Kravets kafa ile Umut´a aktardı. Tecrübeli oyuncu düzgün bir kafa vuruşu ile topu Volkan´ın üzerinden ağlara gönderdi. VAR uyarısı ile pozisyonu inceleyen Alper Ulusoy, Kravets´in faul yaptığı gerekçesi ile verdiği gol kararını iptal etti. 74. dakikada gelişen Kayserispor atağında Mensah´ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top az farkla auta gitti. 87. dakikada Eljif Elmas´ın kaybettiği top ile sol kanattan gelen Chery´nin arka direğe düzgün ortasına iyi yükselen Kravets, topu sert bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0 yapan golün sahibi oldu. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirledi ve Kayserispor taraftarı önünde Fenerbahçe´yi 1-0 yenerek 3 puanı kazanan taraf oldu.

Sarı-kırmızılılar bu galibiyet ile puanını 25´e çıkartırken, Fenerbahçe ise 23 puanda kaldı. Kayserispor sezonun 22.hafta mücadelesinde ise yine sahasında Göztepe´yi konuk edecek. İstikbal Mobilya Kayserispor-Göztepe karşılaşması 17 Şubat Pazar günü saat 16.00´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —