Tarih: 06.11.2016 19:00

KAYSERİSPOR´U SON DAKİKA GOLÜ YIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´de sezonun 10.haftasında Osmanlıspor´a konuk olan Kayserispor, sahadan 1-1´lik skor ile ayrılarak haftayı beraberlikle kapattı.
Ankara Osmanlı Stadı´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. İlk atak ise Kayserispor´dan geldi. 5. dakikada sol kanatta hareketlenen Nakoulma´nın ceza sahasına girdikten sonra penaltı noktasına çıkardığı pasta topla buluşan Deniz Türüç´ün şutunda meşin yuvarlak kaleci Hakan´da kaldı. 19. dakikada sağ kanattan Pinto´nun arka direğe gönderdiği ortada Prochazka topu kafayla kale önünde bulunan Umar´a indirdi. Umar´ın şutunu kale çizgisi üzerinde karşılayan Umut Sönmez, meşin yuvarlağı tehlike bölgesinden uzaklaştırdı. 23. dakikada Adam Maher´in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla kale direğinin dibinden dışarı çıktı. 28. dakikada Maher´in ceza sahası ön çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top kaleci Muammer´de kaldı. 33. dakikada Maher´in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Umar´ın topu düzelttikten sonra yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanının dışına çıktı. 45+1´de ise Deniz Türüç´ün kornerden gelen ortasına iyi yükselen Mabiala´nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor deplasmanda soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.
OSMANLISPOR 1-1 KAYSERİSPOR
İkinci devreye ise ev sahibi Osmanlıspor´un vuruşu ile başlandı. İlk yarıda gol sesi gelmezken, Kayserispor 58.dakikada Nakoulma´nın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golle kendine gelen sarı-kırmızılılar, Osmanlıspor kalesine atak geliştirse de sonuçsuz kaldılar. Karşılaşmanın normal süresi Kayserispor´un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, maç sonuna 6 dakika uzatma süresi eklendi. 90+1´de ise Osmanlıspor, Mehmet Güven ile golü buldu ve skora dengeyi getirdi. Son düdük ile birlikte ise Kayserispor, sahadan 1-12lik beraberlikle ayrılırken, puanını ise 9´a yükseltti. Osmanlıspor ise 12 puana ulaştı.



6 KASIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —