KAYSERİSPOR´UN TRANSFER POLİTİKASI

KAYSERİSPOR´UN TRANSFER POLİTİKASI

TARAFTAR, TAKIMINDAN YILDIZ TRANSFER BEKLİYOR

Kayserispor son hız transfer çalışmalarını sürdürürken taraftar ise yapılan transferlerle Kayserispor´un geleceğinin olmayacağına inanıyor.
Kayserispor yönetimi, Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar 8 oyuncuya imza attıran sarı-kırmızılı ekip, buna rağmen taraftarını mutlu edemedi.
Taraftarın istediği, diğer Anadolu kulüpleri gibi Kayserispor´un Avrupa kupalarında mücadele edecek bir takım oluşturması. Ancak taraftarlar, şuana kadar yapılan transferlerin bu durumu karşılayabileceğine inanmıyor. Yıldız oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyleyen sarı-kırmızılı yönetimin, bu durum karşısında sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmıyor.
Taraftarın takımda özellikle istediği isimlerden ilki ise takımın eski kaptanlarından Mehmet Topuz. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve teklifler olmasına rağmen Kayserispor´dan teklif bekleyen Mehmet Topuz için Kayserispor´un teklif yapmaması ise dikkatlerden kaçmayan bir diğer durum.
Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, açıklamalarında ?Yapacağımız ve yaptığımız transferleri bilerek duyurmak istemiyoruz´ diyor. Belki oyuncuların değerlerini yükseltmek istemiyor. Ancak taraftar ve spor kamuoyu, yapılan transferlerden oldukça rahatsız.
(SPOR SERVİSİ)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası