KAYSERİSPOR’UN, FENER’İ İMHA PLANI HAZIR

KAYSERİSPOR’UN, FENER’İ İMHA PLANI HAZIR

KARAMAN VE KURMAYLARI, OYUNCULARINA FENER’İ ANLATIYOR

Yukatel Kayserispor’un, Fenerbahçe imha planı hazır. Teknik Direktör Hikmet Karaman ve kurmayları, oyunculara Fenerbahçe’nin eksik yönlerini anlatıyor.

Süper Lig’de 12.hafta karşılaşmaları, 5-6-7 Kasım’da oynanacak. 12.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’ye konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor.

Hafta başından bu yana Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, Cuma günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarına devam etti. Taktik ağırlıklı çalışmalar yapan sarı-kırmızılı ekipte Teknik Direktör Hikmet Karaman, Fenerbahçe’yi bitirecek planı hazırladı. Kurmayları ile ince eleyip sık dokuyan Karaman, oyuncuları ile bire bir görüşerek yapmaları gerekeni anlatıyor. Karaman, taktik antrenmanlarda da oyuncularına sert uyarılarda buluyor. Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını cumartesi günü sonlandıracak ve İstanbul’a gidecek. 12.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 14 puanla 11.sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise 19 puanla 7.sırada yer alıyor.

Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 7 Kasım Pazar günü Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, sezonu mutlu sonlandırmak istiyor
Büyükşehir spor a.ş. rekora koşuyor
Süper lig’de 38. haftanın hakemleri açıklandı
K.şeker sporlu millilerden çifte madalya
Kickboks dünya kupası sona erdi
Avrupa spor şehri kayseri
Başkan çamlı pfdk’ya sevk edildi
Kayserispor sivas’a hazırlanıyor
Sivas-kayser maçının tarihi ve saatti belli oldu
Şampiyon kayseri spor lisesi
Kickboks şampiyonası’na spor a.ş. damgası
Gençler fener alayında bir araya geldi
Spor a.ş.’nin okçuları türkiye ikincisi
Kayserispor, son maçına sivas’ta çıkacak
TÜFAD 19 Mayıs Turnuvası coşku ile tamamlandı