Tarih: 20.04.2019 21:50

KAYSERİ´YE DEĞİL, CİMBOM´A ?KARDEŞLER´

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 29.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, Galatasaray´a konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi Galatasaray´ın 3-1´lik üstünlüğüyle son buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında verilen hakem kararları Kayseri´yi ateşe attı.

Türk Telekom Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmayı, hakemin hatalı kararları nedeniyle, Galatasaray 3-1 kazandı.

Karşılaşma Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 15. dakikada gelişen Kayserispor atağında Ndiaye´nin müdahale edemediği top Chery´de kaldı. Bu futbolcunun pasında bomboş pozisyondaki Kravets topu ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu. 16. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Fernando uzaktan çok sert vurdu. Kaleci Lung´dan dönen topu Diagne tamamladı ve skor 1-1 oldu. 42. dakikada Lopes´in elle oynaması sonucunda Lopez, kırmızı kart gördü. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına Diagne geldi. Bu futbolcu topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.  45+4. dakikada gelişen Galatasaray atağında Mariano sağ kanattan savunmanın arkasına ortaladı. Bu noktada içeriye kat eden Nagatomo kafa vuruşuyla farkı 2´ye çıkardı. İlk yar Galatasaray´ın 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarı Galatasaray´ın santrası ile başladı. 64.dakikada Silvestre Varela´nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı. 73.dakikada Oleksandr Kucher´in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında kaleye yönelen top direkten geri geldi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele Galatasaray´ın 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Kayserispor´da futbolcuların ilk yarıda verilen hakem kararlarından etkilendikleri görüldü. Hakem Arda Kardeşler ilk yarıda çaldığı düdükler ve gösterdiği kartlarla Kayserispor´da futbolculara fren yaptıran isim oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —