Tarih: 17.09.2016 09:25

KAYSERİ´YE ?TİMSAH ISIRIĞI´

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 4.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Bursaspor´a konuk oldu. Karşılaşma 3-1 Bursaspor´un üstünlüğü ile son buldu.
Kayserispor, ligin 4.hafta karşılaşmasında Bursaspor´a konuk oldu. Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Alper Ulusoy düdük çaldı. Kayserispor´un tek golünü 31.dakikada Nakoulma, Bursaspor´un gollerini ise 45+2.dakikada Batalla, 83.dakikada Jorquera ve 90+4.dakikada Sercan Yıldırım attı.
Karşılaşma, Kayserispor´un başlama vuruşu ile başladı. Maçın 15 dakikası boyunca her iki takımda net bir gol pozisyonu yakalayamadı. 31.dakikada Kayserispor, Nakoulma ile 1-0 öne geçti. Kubilay Sönmez´in uzun pasında sol kanatta topu göğsüyle kontrol eden Deniz Türüç pasını ceza sahası içinde hareketlenen Nakoulma´ya bıraktı. Nakoulma şık bir çalımla rakibinden sıyrılıp sağ ayağıyla çok sert vurdu ve top filelerle buluştu. 36.dakikada, Bursasporlu Şamil Cinaz´ın sol kanada uzun pasında topu önüne alan Joshua sağ ayağıyla ceza sahası dışından vurdu, yerden de seken top kaleci Muammer Yıldırım´da kaldı. 41.dakikada, Umut Bulut´un kısa pasında ceza sahası dışından Kubilay Sönmez gelişine vurdu ama top çerçeveyi bulmadı. Bursaspor 45+2.dakikada Batalla ile bulduğu golle skor 1-1´e getirdi. İlk 1-1 berabere sonuçlandı.
İkinci yarı Bursaspor´un başlama vuruşu ile başladı. 53.dakikada, Bursaspor sol taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Pablo Batalla ortasını yaptı, penaltı noktası üzerinde Ricardo kafayı vurdu ancak top kaleci Muammer Yıldırım´da kaldı. 67.dakikada, Umut Bulut´un kafa pasında savunmanın arkasına sarkan Welliton, defanstaki son adam olan İsmail Konuk´un darbesiyle yerde kaldı ve hakem Alper Ulusoy tereddütsüz bir şekilde kırmızı kartını İsmail Konuk´a gösterdi. Kayserispor, bu dakikadan sonra baskısını arttırdı. Ancak aradığı golü bulamadı. 83.dakikada, Bursaspor Jorquera´nın attığı golle 2-1 öne geçti. 90+4.dakikada, Bursaspor Sercan ile bulduğu golle skoru 3-1´e taşıdı ve karşılaşma Bursaspor´un 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.



16 EYLUL 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —