Tarih: 03.09.2013 09:50

KAYSERİ`YE HAYRAN KALDI

Facebook Twitter Linked-in

İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu ve Kayseri Muhtarlar Derneği Hizmet binasının açılışına katılan ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu`nun 8`inci Yönetim Kurulu Toplantısı`nı Kayseri`de yapan muhtarlar Kayseri`yi gezme şansı da buldu. Türkiye`nin dört bir tarafından gelen muhtarlar başta Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi olmak üzere Büyükşehir Belediyesi`nin Kayseri`ye kazandırdığı Kadir Has Stadı, Kongre ve Spor Merkezi, Fuar Kültür Sanat Merkezi ve Harikalar Diyarı`nı gezen muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin Kayseri`yi örnek alınacak bir şehir haline getirdiği değerlendirmesini yaptılar.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Kayseri`ye her geldiğinde şehirde farklı bir değişim gördüğünü belirterek, Başkan Özhaseki`ye yaptıkları için teşekkür etti. Akdeniz, "Çok güzel projeler gördük. Kayseri`ye yapılanlar bu şehrin farklı bir imaja büründüğünü ve farklı bir büyükşehir olma havası içinde olduğunu gösteriyor. Kutluyorum kendilerini" dedi.

Türkiye`nin farklı bölgelerinden gelen muhtarların Kayseri ile ilgili görüşleri şöyle oldu:

Ayşen Möröy (Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı): "Kayseri`ye ilk kez geldim. Mahallemdeki Kayserililer kendi illerini methederlerdi. Haklılarmış. Gördümki Kayseri Anadolu`nun lider şehri olmuş."

Veysel Yücel (İstanbul-Bahçelievler`de muhtar): "İstanbul Bahçelievler ilçesinin belediye başkanı Osman Develioğlu Kayserili. Başarısının nedenini Kayseri`yi görünce anladım. Kayseri, çok güzel ve gelişmiş bir şehir."

Bekir Aktürk (Trabzon Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı): "Kayseri`ye hayranlık duydum. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Hizmet ancak bu kadar olur. Trabzonluların Kayseri`den alacağı çok şey var diye düşünüyorum."

Necmettin Kale (İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı): "Misafirlerimiz Kayseri`yi çok sevdiler. `Büyükşehir Belediye Başkanınızı baş üstünden indirmeyin` diyorlar. Biz de başkanımızla gurur duyuyoruz."

Bülent Abdullah Eser (İstanbul Muhtarlar Federasyonu Genel Sekreteri): "Kayseri dört dörtlük tabirine uygun bir şehir. Kayseri`yi gezdikçe Türkiye ile gurur duydum. Özhaseki başkanı kutluyorum. Kayseri`yi canı gönülden sevdiği belli. Çok emek vermiş ve çok güzel tesisler kazandırmış"

 Ahmet Oğuz (İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı): "46 ilden gelen muhtarlar Kayseri`yi çok sevdiler. `Her vilayette bir Özhaseki olması lazım` diyorlar."

Süleyman Şahbaz (Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı): "Sayın Başkanımız Özhaseki`yi Malatya`dan da takip ediyoruz. Çok beğeniyor, takdir ediyoruz. Kayseri için büyük kazanç."

Ali Gülgen (Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı): "Başkan Özhaseki Türkiye`de hep ilkleri yapan bir belediye başkanı. İki günde gezdiğimiz yerler takdire şayan yerler."

Abdullah Butagu (Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı): "Kayseri mükemmel bir kentimiz. Belediye başkanımız mükemmel projelere imza atmış. Türkiye`nin bütün illerine gidiyoruz. Bu projeleri başka illerde göremiyoruz. Kayseri Türkiye`ye model olacak bir şehir."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —