KAYSERİ`YE SÜPER NOT

KAYSERİ`YE SÜPER NOT

Kayseri, organizasyonunu üstlendiği her tür faaliyetten alnının akıyla çıkıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe`nin mücadelesine sahne olan Süper Kupa maçı da bu faaliyetlerden biri oldu. Gençlik ve Spor Bakanı, Futbol Federasyonu yetkilileri ve spor yazarları

Büyükşehir Belediyesinin Kayseri`ye kazandırdığı Kadir Has Stadı, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, kayak pistleri gibi Türkiye`nin en güzel spor tesisleri ulusal ve uluslararası birçok şampiyonanın Kayseri`de yapılmasını sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Yakın zamanda U-20 Dünya Futbol Şampiyonasına ev sahipliği yapan ve başarıyla bu organizasyonu gerçekleştiren Kayseri, dünyanın en büyük derbilerinden olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçında da tam not aldı.

Karşılaşma öncesinde her iki takımın İstanbul ya da başka illerde bir araya gelemeyen taraftarlarının Kayseri`de birlikte vakit geçirmesi "Özlenen tablo" yorumlarına neden oldu. Alınan önlemler neticesinde sadece karşılaşma öncesi değil karşılaşma anında ve sonrasında da taraftarlar arasında herhangi bir sorun yaşanmadı.

BAKAN`DAN ÖVGÜ

 Karşılaşma sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kayseri`ye teşekkür etti. "Bu gecenin öncelikli kazananı Kayseri oldu, çok güzel bir ev sahipliği yaptılar" şeklindeki sözleriyle Kayseri`den övgüyle bahseden Bakan Kılıç, Kayseri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürüne teşekkür ettiğini belirtti.

 Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de Kayseri`nin ev sahipliğinden çok memnun olduklarını belirterek başarılı organizasyondan ötürü tüm ilgililere teşekkür etti. Kayseri`ye gelen ya da bu maçı televizyon ekranlarında izleyerek yorum yapan spor yazarları da Kayseri`nin bu önemli organizasyonu başarı ile gerçekleştirmiş olmasına dikkat çekerek övgü dolu sözler sarf etti.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı