Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kısa adı KAY-SER olan, Kayseri Serbest Bölgesi Kurucu ve İşletmecisi Anonim Şirketi Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın Ommer Oteli, toplantı salonunda gerçekleştirildiğini duyurdu Başkan Büyükkılıç toplantıda yaptığı konuşmada İstihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına Serbest Bölge'de uzun yıllardır iyi niyetle yapılan bir çalışma var. İstikrarın olduğu yerde güzel çalışmalar ortaya çıkıyor ifadesini kullandı
Genel kurul toplantısına, Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda KAY-SER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri Ticaret Odası Başkan Mahmut Hiçyılmaz ile Serbest Bölge sanayicileri ile üyeler katıldı.
Kayseri Serbest Bölgesi Sanayicileri ile yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve 2014 yılı bilançosu görüşülerek onaylandı. Genel kurulda Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 2 yıllığına üyeler tarafından yeniden Kayseri Yönetim kurulu Başkanı olarak seçildi.
Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç genel kurulda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi : Birliğimiz ve huzurumuz çok önemli. İstihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına Serbest Bölge'de uzun yıllardır iyi niyetle yapılan bir çalışma var. İstikrarın olduğu yerde güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Serbest Bölge'de 94 yatırımcı ve işletmeci hizmet alıyor. Bunların yanında 14 adet yurt dışından gelen firmamız var. Demiryolu konusunda gayretlerimiz sürüyor. Lojistik merkeze köprü konusunda Melikgazi Bölgesi'nde olduğu için desteğimizi verdik ve hizmeti yerine getirdik. Hepimiz şehrini ülkesini seven insanlarız. Buna inanıyorum. Bizim yönetim kurulu olarak amacımız yan sanayi içeren nitelikli yatırımlardır. O açıdan oto sanayi, savunma sanayi ve motor sanayi konusunu çok önemsiyor ve destek veriyoruz.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.