Tarih: 16.07.2012 11:28

KESK YAPILAN TUTUKLAMALARI KINADI

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan tutuklamalarla mücadelelerini başka yerlere çekilmek istendiğini belirten Yıldırım, “Konfederasyonumuza yönelik kuşatma, yaşanan gerçekliği çarpıtarak, emek ve demokrasi mücadelemizi, farklı yönlere çekmeye çalışan, baskı malzemesi olarak mürekkebin yanına yalan ve iftirayı katanlarca haklı gösterilmeye çalışılmaktadır.” dedi.
Yıldırım “KESK, başından beri sendikaların devlet kesesinden üye aidatı almasına karşı çıkan, itiraz eden tek kamu emekçileri konfederasyonudur. Yine, profesyonel olarak sendikacılık faaliyeti yürüten yöneticilerine, yönetici olarak seçilmeden önce öğretmen olarak görev yapan arkadaşımız, profesyonel yönetici seçildiğinde aynı maaşı KESK’ten veya bağlı sendikasından almaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.
Cezaevlerinden katillerin tahliye edildiğini dile getiren Yıldırım, “Ayrıca, 3. Yargı Paketi diye adlandırılan sözde reform ile aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Eski İl Başkanı Mustafa Kulkuloğlu’nun katilinin de bulunduğu katillerin, bir bir serbest bırakılarak hapishanelerde boşalan yerlere, sendikacılar, öğretmenler, öğretim görevlileri, gazeteciler, parasız eğitim isteyen öğrencilerle doldurulması AKP iktidarının gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır.” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —