Tarih: 18.01.2016 17:53

KEV´İN KONSERİ BÜYÜLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri eğitim ve kültür vakfı tarafından musiki gecesi düzenlendi. Vakıf başkanı Mustafa Tekellioğlu, musiki batılılaşma hareketiyle medeniyetimizin köklerinden koparak meşrutiyet ve cumhuriyet dönemlerinde en evvel yozlaşmaya başlamıştır dedi.
Elektrik şirketi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Ak parti milletvekili Taner Yıldız, Kayseri eğitim ve kültür vakfı Başkanı Mustafa Tekellioğlu, Kocasinan belediyesi eski başkanı Bekir Yıldız çok sayıda yazar ve şair katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Kayseri eğitim ve kültür vakfı Başkanı Mustafa Tekellioğlu, musiki batılılaşma hareketiyle medeniyetimizin köklerinden koparak meşrutiyet ve cumhuriyet dönemlerinde en evvel yozlaşmaya başlamıştır dedi. Tekellioğlu şöyle konuştu, ibni Haldun mukaddimesinde musiki devletlerin bunalım ve dönüşüm devirlerin de gerileyen sanatların başında gelir çünkü bunalım dönemlerinde ruhun zevklerinden çok bedenin zevklerine hizmet edilir ruhu ilgilendiren musikiye ancak skün ve huzur dönemlerinde hizmet edilir der. Dedi.
Konuşmaların ardından davetliler musiki konserini beğeniyle dinledikleri gözlendi.



18 OCAK 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —