Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ilk olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin’in ve berberindeki Yeniden Refah Partisi İl Yöneticilerini ağırladı.
Bekin, ziyarette, Kayseri'nin derin tarihe sahip bir kent olduğunu belirtti. Basın çalışanlarının önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Bekin, emeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getirip, Türkiye'de iç ve dış politikanın iç içe geçmiş durumda olduğuna dikkat çekerek "Vatana millete bağlı olmak, yerli ve millilikten geçiyor. Yerli ve milli sanayimizi bir an önce kurmanın gerekli olduğunu ifade etmek istiyorum. Şuan Doğu Akdeniz, Güneydoğu ve Ege'de sorunlar yaşıyoruz. Gara'da 13 şehit verdik. Bunlara akıl ve lojistik destek verenleri hepimiz biliyoruz. Uyanık olmamız lazım. Türkiye'nin hükümranlığına halel getirebilecek olan her türlü adımın karşısında yer alacağız." ifadesini kullandı.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle basın mensuplarından da hayatını kaybedenlerin olduğuna dikkati çekti. Özellikle kameraman ve muhabirlerin sürekli sahada olduğunu anlatan Altınkaya, "Kayseri'deki vakalar bir önceki verilere göre artış gösterdi. Dolayısıyla biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Aslında gazeteciler sürekli sahada olan ve vatandaşla temaslı kişiler. Dolayısıyla gazetecilerin de öncelikle aşılanması gerektiğini söylüyoruz." şeklinde konuştu.
Yeniden Refah Partisi Heyetini uğurlayan Başkan Altınkıya ikinci olarak da bir diğer siyasi partinin il başkanı olan DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı ve yol arkadaşlarını ağırladı.
İl Başkanı Başmısırlı ziyarete yaptığı değerlendirmede kendilerini doğru kitlelere ulaştıracak mecranın basın olduğunun altını çizip, parti olarak kurumsallığa önem verdiklerini belirterek "Yoğun ziyaretler yapıyoruz. İl binamız tamamlandı. İnşallah burada basınla bir araya geleceğiz. Biz, siyasetin halka hizmet olması düşüncesindeyiz." şeklinde konuştu.
KGC Başkanı Altınkaya ‘da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, başarı dileklerini ileterek ziyaretlere nokta koydu.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.
TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.
Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti
Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.
Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.
Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.
KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...
Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.
Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.