Tarih: 28.06.2021 19:44

KİCKBOKS VE WUSHU MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ

Facebook Twitter Linked-in

İLİMİZDEN TURNUVALARA 12 SPORCU KATILACAK

1-14 Temmuz tarihleri arasında Kickboks ve Wushu Milli Takım seçmeleri yapılacak. Antrenör Esat Kaya’nın 12 sporcusu Milli Takım seçmelerine katılacak.

Kickboks Milli Takım Seçmeleri, 1-7 Temmuz’da Şırnak’ta yapılacak. Wushu Milli Takım Seçmeleri ise 4-14 Temmuz’da Sakarya’da yapılacak. Müsabakalara ilimizden 12 sporcu katılacak.

1-7 Temmuz’da yapılacak olan Kickboks Milli Takım Seçmesi’nde Hayriye Türksoy Hançer yer alacak. Wushu Milli Takım Seçmesi’nde ise yer alacak sporcular şu şekilde; Hayriye Türksoy Hançer, Azra Münteha Yıkılmaz, İrem Yurt, Buse Doğanay, Hümeyra Sağlam, Rümeysa Sağlam, Zeynep Zinkal, Şevval Kaya, Seda Baran, Minnet Hicret ve Sedef Temel. İlimiz sporcuları müsabakalara Gençler A-B ve Büyükler kategorilerinde katılacak.

Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Esat Kaya, şöyle dedi: “ilk olarak 1-7 Temmuz’da Şırnak’ta Kickboks Milli Takım Seçmesi yapılacak. Burada şampiyon sporcumuz Hayriye Türksoy Hançer mücadele edecek. Bu şampiyonada derece olursa Dünya Şampiyonası’na katılım hakkı elde edilecek. Wushu Milli Takım Seçmeleri, 4-14 Temmuz’da yapılacak. Burada da 12 sporcu ile yer alacağız. Burada derece elde eden sporcular, Balkan ve Avrupa Şampiyonaları’na katılma hakkı edecek.”

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —