Kulüp yöneticileriyle basın toplantısı düzenleyen Torun, TFF 3. Lig'de mücadele eden takımının zorlu maçların ardından ilk yarıyı tamamladığını, devre arasına girdiğini kaydetti.
İlk yarı performansının orta seviyede bulunduğunu aktaran Torun, futbol takımında maddi zorluk yaşadıklarını, bu nedenle istenilen seviyede olmadıklarını anlattı.
Takımın 2. Lig'den 3. Lig'e düşmesinde maddi zorlukların temel neden olduğunu vurgulayan Torun, Kırşehir Belediyesinin katkısı ve sponsorluğunun bulunmadığını dile getirdi.
Geçen sezon da bu sezon başında da takımı devralmak isteyen varsa görüşebileceklerini, takımı tekrar 2. Lig'e çıkarabilecek veya daha iyi bir performans sergileyecek bir yönetim varsa devredebileceklerini vurgulayan Torun, "Maddi sorunlarımız çok fazla. Kulübü kayyuma dahi bırakmayı düşündük ancak bunu yapmadık. Ligin başında söylediğimiz gibi bu takım ligde kalacaktır, düşmeyecektir. Zaten bunun için uğraşıyoruz. Kırşehir'de ve kamuoyunda bolca eleştiri ve hakaret var ancak kaynak, sponsorluk veya destek yok. Takımımız buna rağmen çok şükür düşme hattında değil, orta seviyelerde devam ediyor." diye konuştu.
Nesine 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kırşehir FSK, 16 puanla 11. sırada yer alıyor.
Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.
Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...