Hizmet verilen her noktada her konuda yoğun biçimde çalıştıklarının altını çizen Başkan Bekir Yıldız,” Belediyemizin sınırları 7 kat büyüdüğü gibi içte de sürekli büyüyen, gelişen ve genişleyen bir Kocasinan doğdu. Kocasinan Belediyesi sınırları içinde 2009 yılından beri imar faaliyetlerinde çok ciddi miktar ve oranda artış yaşanıyor. İmar hareketindeki artış bütün faaliyetlerimize ve hizmetlerimize olumlu olarak yansıyor" ” dedi.
Başkan Bekir Yıldız, yeni yolların açılmasının, asfalt kaplanmasını, mevcut ve yıpranan yolların yenilenmesinin asfalt ihtiyacını ve kullanımını artırdığına dikkat çekerek,"500 tonluk ısıtmalı asfalt tankı yaparak kapasitemizi üst düzeylere taşıdık. Kısa zamanda çok miktarda asfalt üretme ve kaplama imkanımız var. 2012 yılı içerisinde cadde ve sokakların yapımında 220 bin ton asfalt kullandık. Çok şükür para sıkıntımız olmadığı için asfalt hammaddesinin alımı, üretimi, taşıması ve kullanılmasında hiçbir problem yaşamadık. Nerede ihtiyaç varsa asfalt kapladık. 2013 yılında yaklaşık 235 bin ton asfalt kaplamayı planladık. 210 bin tonu kendi tesislerimizde üreteceğiz. Kullandığımız ve kapladığımız asfalt miktarını sürekli artırıyoruz. Mevsimi verimli değerlendirmek için 25 bin ton da asfalt satın alacağız. Bu amaçla 29 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 14'te Toplantı Salonu'nda ihale yapacağız. Kaliteli ve güvenli yolların hayatı kolaylaştırdığına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.