KOCASİNAN BELEDİYESİ ADAKLIK KURBAN PAZARI KURUYOR

KOCASİNAN BELEDİYESİ ADAKLIK KURBAN PAZARI KURUYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, esnafın vatandaşla belli bir alış-veriş mekanında buluşabileceği adak ve nafile kurban pazarı kurma hazırlığı içinde olduklarını duyurdu….

İlimizde  Kurban Bayramı dışında adak ve nafile niyetlerle çok sayıda kurban satışı yapıldığını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı  Bekir Yıldız," Bu satış şekli bir esnaf grubunu da oluşturdu. Sistemli olarak adak ve nafile  kurban pazarına gelen 30 esnafımız var. Bunun haricinde şehrin çeşitli yerlerinde bin 500`den fazla sayıda adak, nafile kurban satışı yapan kişi olduğunu tahmin ediyoruz. Bu niteliklere sahip esnafımızın vatandaşımıza daha nezih ortamda hizmet vermesi için Kocasinan Adak Kurban Pazarı kurduk" dedi.

 

Başkan Bekir Yıldız,"Doğu Sanayi`de Oto Galericiler Sitesi karşısında Mermerciler Sitesi önünde yaklaşık 7 bin metrekarelik bir alanda Adak Kurban Pazarı oluşturduk. Burada belediyemize ait olan kayalık alanı 100 kamyon malzemeyle doldurduk. Düzelttik, silindirle sıkıştırıp alana son şeklini verdik. Esnafımız da kendilerine sunulan bu hizmetten memnun oldu. Güle güle kullansınlar"sözleri ile merkeze dair son bilgileri kamuoyu ile paylaştı…

Kocasinan Adaklık Kurbanı  Pazarı Esnafı da bir mekanın kendilerine tahsis edildiğini, kendilerine sunulan hizmetten memnun olduklarını belirterek Başkan Bekir Yıldız`a teşekkür etti.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı
Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu
Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor
Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti
Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet
Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”