Tarih: 27.11.2016 20:22

KOCASİNAN´DA YENİLEME ÇALIŞMALARI

Facebook Twitter Linked-in

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri´nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.
İncelemeler sırasında Başkan Çolakbayrakdar´a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile belediye birim müdürleri eşlik etti. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların kısa sürede tamamlanması yönünde talimatta bulundu.
Kocasinan´ı baştan aşağıya modernize ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu kapsamda Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri´ndeki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme taşı kullanıyor. Bölgede oturan sakinlerin esnafların araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapılıyor. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlayacağız. Bölge sakinlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´ın dört bir yanında devam eden çalışmaları hızlandırarak ?Yeni Kocasinan´ı hızlı bir şekilde oluşturduklarını sözlerine ekledi.



KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR... paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —