Kocasinan'da okul inşaatları tamam

Kocasinan

 İlk olarak Yakut Mahallesinde inşaatı tamamlanan ve önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazır gele olacak olan Av. Mehmet Altun İlkokuluna giden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ‘‘Burada ki okulumuzda sona yaklaşmış durumdayız. İnşaatı tamamlandı. İnşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılında, çocuklarımız burada eğitim-öğretime başlayacaklar. Şimdiden bütün öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum’’ dedi.   

Başkan Çolakbayrakdar, sahada incelemelerde bulundu. Yakut Mahallesinin ardından Beyazşehir Mahallesi'nde  yapımı devam eden lisenin çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye yakışır yüksek standartlarda güzel bir okul daha kazandırdıklarını söyledi. 

Başkan Çolakbayrakdar, okulun vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları kaydetti. “Beyazşehir Mahalle’mize hayırlı uğurlu olsun. Yeni lisemiz, önümüzdeki dönem eğitim ve öğretimde hizmet vermeye başlayacak. Yüksek standartlarda olan okulun inşaatı tamamlandı ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında açılışını yapmış olacağız. Okulun yapımında emeği olan hayırseverimiz Mehmet Altun abimize de çok teşekkür ediyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz.” 
 Ahi Evran mahallesinde özel çocuklar için hazırlanan Tacirler Eğitim Vakfı Özel Eğitim Anaokulu inşaatını da yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, burada yaptığı değerlendirmeler de ise, ‘’Ahi Evran mahallemizde yoğun bir şekilde inşaat çalışmaları devam eden okulumuz inşallah kısa zaman içinde özel çocuklarımız için hizmet verecek. Allah nasip ederse önümüzde eğitim ve öğretim yılında özel çocuklarımızın eğitim alacakları, öğrenim görecekleri bu eğitim tesisimizde inşallah inşaatı tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilmiş olacak.’’
                           



ERÜ İletişim Fakültesi'nde mezuniyet sevinci

Kocasinan'da okul inşaatları tamam

Hacılar ERVA Spor Okulu açılış için gün sayıyor

Melikgazi Belediyesi'nden Esentepe'ye yeni okul müjdesi

Büyükkılıç, yabancı öğrencilerin sertifika sevincine ortak oldu

Spor A.Ş'den Tomarza'da karne şenliği

ERÜ Eğitim Fakültesi yeni mezunlarını verdi

AGÜ 'Etki Sıralaması’nda dünya çapında ilk 200’de

ERÜ’den 2024 Etki Sıralaması’nda önemli başarı

ERÜ'nün yeni turizmcileri diplomalarını aldı

ERÜ'de başarılı akademisyenler ödüllendirildi

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

ERÜ’de ‘ERÜSMÜS+ Kültür Buluşması’ Düzenlendi

Bakan Tekin, yeni müfredatı onayladı

KAYMEK UZEM’de KPSS lisans ücretsiz online derslerine yoğun ilgi

Akıl Küpü Kütüphaneleri YKS sınavı öncesi doldu taştı