KTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAĞLAMIŞ,

KTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAĞLAMIŞ,

?BU YIL KURBANLIK SIKINTISI ÇEKİLMEYECEK?

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış bir basın açıklaması gerçekleştirerek ilimizde yeterli miktarda kurbanlık hayvan bulunduğunu vurgulayarak "Kurbanlık konusunda vatandaşlar sıkıntı çekmeyecek" değerlendirmesinde bulundu?

Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile ilimizde kurbanlık hayvan konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığını duyuran Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bağlamış, "İlimizde 3 adet kurbanlık satış yeri mevcuttur. Kayseri Ticaret Borsası Havyan Pazarı, Kocasinan ilçesi Oymaağaç bölgesi ve Melikgazi ilçesi Beyazşehir bölgesinde kurbanlık satış noktası mevcuttur. Kurbanlık fiyatları geçtiğimiz yılki fiyatlarla aynıdır değişiklik göstermedi" değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Bağlamış açıklamasında kurbanlık fiyatları konusunda da değerlendirmede bulunarak şunları kaydetti? "Küçük ve büyükbaş hayvanların canlı kilogram fiyatları ortalama 22 TL´dir. Küçük baş kurbanlık bin TL ile 1500 TL arasında. Büyükbaş kurbanlık hissesi ise 1500 TL ve 2000 TL ortalama olarak fiyat öngörülmüştür Kayseri Ticaret Borsası tarafından. Vatandaşlarımız kurbanlıklarda kulak küpesi olmayan hayvanları tercih etmesinler. Kulak küpesi olmayan hayvanların dezenfektesi ve takibi zordur. Kulak küpesi olmayan hayvanları Tarım il Müdürlüklerine bildirdikleri zaman gereken desteği vermektedirler. Yerli üreticimize destek olmaları için yerli ürünleri tercih etmelerini istiyoruz."



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı
Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu
Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor
Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti
Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet
Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”