Tarih: 01.08.2017 17:33

KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY´DAN

Facebook Twitter Linked-in

Ticaret Odası Başkan Adayı Ömer Gülsoy, STK ve Siyasi Parti ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti´nin ardından Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı´nı da ziyaret eden Gülsoy ?Kırmadan dökmeden şehrimize yakışan bir seçim olması içinde STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ettiklerini ifade ederek ?Kayserimizi Erciyes Dağı gibi kucaklayacağız? değerlendirmesinde bulundu.

Ticaret Odası Başkan Adayı Ömer Gülsoy, STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Cumhuriyet  Halk Partisi  İl Başkanlığı´nı da ziyaret eden  Gülsoy, siyasi partilere nezaket ziyareti ve neden aday olduklarını anlatmak için geldiklerini, kırmadan dökmeden şehrimize yakışan bir seçim olması içinde STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ettiklerini ifade ederek ?Kayserimizi Erciyes Dağı gibi kucaklayacağız? değerlendirmesinde bulundu.

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip ?Kayseri ticaret ile anılan bir şehir. Bu sebeple Ticaret Odası´nın önemi çok büyük. Hiçbir partinin arka bahçesi olmadan odaların yönetilmesi lazım. STK kuruluşları da buna dikkat etmesi gerekir. Çok kutsal bir göreve talip oldunuz. Sizleri tanıyoruz. Odalarda herkesin temsil edilmesi gerekir. Ortak bir akıl ile olması gerekir. Amacımız şehrimizi daha iyi yönetmek. Niyetiniz halis oluğunu biliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun diyoruz? ifadesini kullandı. 


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(1 Ağüstos 2017) KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY´DAN
CHP İL BAŞKANI KESKİN´E ZİYARET

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —