KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ´DA

KTO  BAŞKANI HİÇYILMAZ´DA

SURUÇ VE ADIYAMAN´DA YAŞANAN SALDIRLARI KINADI?

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Şanlıurfa´nın Suruç ilçesi ve Adıyaman´da meydana gelen terör saldırılarını kınayarak  ?Türkiye´nin istikrarsızlaştırılması için çaba gösteren mihrakların eylemleri hedefine ulaşamayacaktır? değerlendirmesinde  bulundu?

Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde meydana gelen korkunç saldırı ve Adıyaman´daki terör saldırısına ilişkin yazılı bir mesaj yayımlayan Ticaret Odası Başkanı Mahmut  Hiçyılmaz, masum insanların canına kasteden terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirtti.

 Hiçyılmaz, ?Meydana gelen saldırılar; ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yöneliktir. Adıyaman´da hain PKK terör örgütünün askerlerimize yönelik gerçekleştirdiği saldırı neticesinde şehit olan askerimiz ve Suruç´ta ölen vatandaşlarımız için acımız sonsuzdur.  Bu saldırılar karşısında, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden millet olarak sağduyumuzu korumalıyız? diye konuştu.

 Hiçyılmaz mesajını şu sözlerle  notaladı?  ?Bu saldırıların tek hedefi huzur ortamıdır. Hedef, 78 milyonun kardeşliğidir. Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terördür. Ülkemizdeki barış ve istikrar ortamına, demokrasimize yönelik hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bir askerimizin ve çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıları lanetliyorum.  Devletimizin, bu saldırıların faillerini en kısa sürede bulacağından ve yargı önüne çıkaracağından şüphemiz yoktur.  Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.?



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı